Notorious Clothing is de plek voor goed advies en een prettige pasomgeving.
Bij Notorious Clothing sta jij centraal! We vinden het belangrijk dat je goed en eerlijk advies krijgt, je op je gemak voelt en dat je genoeg keus hebt. We zorgen graag voor een gezellige ontspannen sfeer waarin je lekker kan passen en je goed kan uitproberen wat het beste bij je past. We geven je eerlijk advies en zullen ook zeggen als iets je minder goed staat en waarom. Onze missie is om datgene te vinden waarin jij het beste tot je recht komt.

Gratis Verstelservice
Natuurlijk is geen enkel lijf hetzelfde en het kan daarom voorkomen dat jouw droomjurk een kleine aanpassing nodig heeft om helemaal perfect te zitten. Is de split iets te hoog? Of mag er wel iets van de lengte af?  Zolang het model het toelaat kunnen we jurken aanpassen voor je. We kunnen bijvoorbeeld de boezem wat hoger dichtmaken of wat extra tailleren, inkorten of een extra taillenaad toevoegen. Als het rustig is in de winkel kunnen we sommige dingen direct voor je doen. Andere ingrepen zijn vaak de volgende werkdag klaar om opgehaald te worden. Woon je niet in de buurt? Geen punt!  Bij aankopen boven de honderd euro sturen we je verstelwerk ook nog eens gratis naar je op.

Bij Notorious Clothing zorgen we ervoor dat winkelen weer een positieve ervaring wordt. 
Het komt vaak voor dat we dames zien stralen als ze zichzelf voor het eerst in een goed passende jurk zien. Of een superslank meisje dat bij een blik in de spiegel beseft dat ook zij er super vrouwelijk uit kan zien. De momenten dat een volle dame ineens blij wordt van haar figuur als een kokerrok haar curves perfect laat uitkomen. Dat zijn momenten waar wij het voor doen. 

Natuurlijk verwelkomen wij iedereen het liefst in onze winkel in Utrecht maar voor de hardwerkende zakenvrouw met nul vrije tijd, de moeder met kleine kinderen en de stijlvolle vrouw aan de andere kant van het land heeft Notorious Clothing ook een webshop.

Notorious Clothing is ontstaan uit pure noodzaak.
Rond mijn dertigste kreeg ik enorm de behoefte om mijn kledingstijl eens drastisch om te gooien.
Ik ging op zoek naar leuke, professionele maar vooral orginele vrouwelijke kleding. Dit bleek nogal een opgave!
Er was nergens mooie vrouwelijke kleding te vinden die een leuke bijzondere uitstraling heeft, net dat tikje stoere en gewoon goed draagbaar is.
Elk dagje winkelen eindigde in frustratie over de vormeloze kleding die of te ouwelijk of juist alleen voor tieners is.

Waar waren alle outfits die ik als moderne vrouw naar mijn werk aan kan, een jurk die gewoon goed zit en me op mijn best laat uitkomen.
Waar was alle bijzondere kleding waarin ik me gewoon mooi en aantrekkelijk voel? 
Waar was die plek waar ik gewoon kan passen, eerlijk advies krijg en waar ik gewoon kan vinden wat ik zoek?

Mijn moeder riep: Dan begin je toch gewoon zelf een winkel?  Dit idee bleef in mijn hoofd hangen en ik werd steeds enthousiaster toen ik het idee ging uitwerken. Sinds 2010 is Notorious Clothing de plek voor vrouwen die iets anders zoeken dan de grote ketens te bieden hebben, Voor vrouwen die gaan voor kwaliteit en orginaliteit. Geen eenheidsworst maar een met zorg geselecteerde collectie met juist die kleding die je overal mist.

Sinds die tijd hebben we een enorme, leuke en vooral gevarieerde klantenkring opgebouwd. Al onze klanten zijn uniek en het feit dat de meeste steeds terug blijven komen maakt het hebben van een winkel zo ontzettend leuk om te doen. Bedankt daarvoor! Dankzij onze Notorious Diva's hebben wij de leukste baan ter wereld!

Het Notorious team: (Op de foto van links naar rechts)

Roos Schuiveling
Manja Brouwers - (Eigenares)
Cindy van Rooyen


Voor contact route en openingtijden van onze winkel klik HIER

 personeel 1