Lady V

Artikelen 1 tot 12 van 24 in totaal

 • page 1/2
 • Foto-tabel  Lijst 

  Artikelen 1 tot 12 van 24 in totaal

 • page 1/2
 • Foto-tabel  Lijst 

  Lady Vintage kleding

  Lady Vintage is een van onze best selling merken. De jurken van Lady V kenmerken zich door een extreem goede kwaliteit-prijs verhouding. Geen ander merk heeft zo´n goede pasvorm en snit voor zo´n vriendelijke prijs. Lady Vintage heeft naast haar hoofdlijn ook een sublijn die speciaal ontworpen is voor de vollere maten. Lady Voloptuous. Deze modellen zijn echt speciaal ontworpen voor dames met een grotere maat en de modellen van deze lijn beginnen daarom bij maat 44. Lady Vintage begon in 2011 en wordt gerund door het echtpaar Sergio en Victoria. Ontwerpen en maken van kleding zat dit liefdeskoppel echter in het bloed want de familie van Sergio heeft al 60 jaar ervaring in de kledingindustrie. Met Lady Vintage hadden ze echter een speciale visie voor ogen: Het maken van prachtige klassieke jurken voor een betaalbare prijs. En of dat is gelukt. Lady Vintage maakt prachtige swing en penciljurken in mooie vintage en retro prints van goede kwaliteit voor een super prijs. Alle jurken worden ontworpen door Lady Vintage zelf en gemaakt binnen de Europese unie en sinds juni 2013 in het hart van Londen. Zelf verklaren ze dat ze bewust geen kleding laten maken in China omdat de kwaliteit niet aan de lady Vintage standaard voldoet. Daarbij blijft het lastig om goed te controleren op de werkomstandigheden van werknemers aldaar. Lady Vintage kiest er daarom bewust voor alle jurken in Engeland zelf te laten maken. Sinds juni 2013 worden alle jurken in Londen gemaakt. Hiermee steunt Lady Vintage lokale bedrijven en lokale werkgelegenheid. De Family van Sergio zit al 3 generaties in de londense kledingindustrie. Zijn grootmoeder kwam in 1953 op 21 jarige leeftijd naar Londen vanuit Cypres. Een vriend met wie ze enkel gecorrespondeerd had via brieven had haar een baan in een Londense fabriek beloofd op Warren street waar ze kleding kon maken voor Marks en Spencer. Ze was nog nooit buiten Cypres geweest en waagde zich aan een tien daagse zeereis naar Londen. Ze werkte uiteindelijk 15 gelukkige jaren voor de Londense kleding fabriek.

  Ontwikkeling merk

  Serio's andere oma kwam ook naar Londen vanuit Cypres en werkte haar hele leven in de 'rage trade' van Londen. Ze begon uiteindelijk haar eigen kledingfabriekje in de tuin van haar huis en maakte kleding voor veel bekende high street merken. Sergio's vader werkte meer dan 25 jaar als patroonsnijder en had tevens een kledingfabriek in het centrum van Londen. Sergio's oom is tevens een patroonsnijder en werkt tot op de dag van vandaag bij een van de meest gerenommeerde merken van de U.K. Halverwege de jaren 90 werden veel kledingfabrieken in de U.K gedwongen te sluiten aangezien er steeds meer landen toetraden tot de E.U waardoor kleding fabriceren elders goedkoper kon. Dit resulteerde in een ontslaggolf voor goed opgeleide en ervaren werknemers. Lady Vintage wil graag de Kleding industrie terug brengen naar Londen en deze industrie nieuw leven inblazen.

  Lady vintage online bestellen

  Koop je dus een van de mooie jurken van lady Vintage of Lady voloptuous dan steun je een brits merk die produceert in een Britse fabriek en de lokale werkgelegenheid van Londen. Koop je die jurk dan ook nog eens bij Notorious Clothing dan steun je ook nog eens een zelfstandige Utrechtse onderneming. Klinkt goed toch?