Heart of Haute

7 artikel(en)

 • Foto-tabel  Lijst 

  7 artikel(en)

 • Foto-tabel  Lijst 

  Heart of Haute kleding

  Heart of haute is een klein zelfstandig merk afkomstig uit California. Dit merk is vooral bekend om haar zeer draagbare retro en vintage ontwerpen voor elke dag en de goede snit van de ontwerpen. Daarbij kiest Heart of Haute zeer voor het gebruik van stoffen die voor 100% uit katoen bestaan. Heart of Haute laat zich vooral inspireren door mode van de jaren vijftig en zestig en die invloeden zie je dan ook vaak terug in de ontwerpen van Heart of haute. Ze maken vooral veel mooie swingjurken en rokken maar ook bijpassende tops en jasjes. Een enkele keer zit er ook een prachtig mantel pakje met kokerrok en colbertje tussen die Jacky Kennedy niet had misstaan. Toch verliezen de dames van Heart of Haute nooit de praktische draagbaarheid uit het oog. Deze kleding is dan ook super om elke dag te dragen!

  Merk groeide snel

  Moeder en dochter Teresa en Mandie Becker vormen samen een top team en begonnen hun mode avontuur vanuit huis in 2005. Het merk groeide snel en al in het voorjaar van 2008 verhuisde ze naar een eigen studio en was het nodig om personeel aan te nemen om aan de grote vraag te kunnen voldoen. Personeel vonden ze snel onder mode studenten van lokale vakscholen waar Teresa nog part/time les gaf. Amanda ( aka mandie bree) kwam het team versterken en bracht de kennis mee over sociale culturen en marketing. Amanda had als tiener al een grote liefde voor vintage fashion en dit in combinatie met de kennis van ontwerpster Teresa bleek een gouden combinatie. Het merk groeide snel en kreeg een goede reputatie om haar goede ontwerpen en aandacht voor pasvorm en afwerking. Daarbij werken ze voornamelijk met goede kwaliteit katoen met mooie levendige prints. Alle ontwerpen van Heart of haute worden ontworpen in eigen beheer. Alle items worden vervolgend gemaakt in 3 verschillende shops in California waarmee ze weer lokale werkgelegenheid creëren. Het leverde de dames van Heart of Haute de Businesswomen of the year award op van de San Dimas Chaber of commerce in 2009. Dit merk is er dan ook eentje om te koesteren. Vooral de Beverly dress is een bestseller van dit merk en dit model zie je dan ook steeds weer terug in andere prints. Aan 1 jurk van dit model heb je namelijk zeker geen genoeg.

  Heart of Haute kleding online kopen

  Bekijk vast wat we allemaal van Heart of Haute in de collectie hebben en kom vooral passen in onze winkel in Utrecht. In onze winkel krijg je goed en eerlijk advies en we kunnen tevens kleine aanpassingen aan je jurk doen mocht dat nodig zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan inkorten of een ander knoopje of extra tailleren. Kom dus gezellig passen. We zijn ook op zondag open.