We gaan sluiten

.

 

 

Zondag 15 september zijn we voor het laatst open.

 

Lieve klanten,

Na lang wikken en wegen heb ik besloten om na 9 jaar te stoppen met Notorious Clothing. 

De hoofdreden hiervoor is dat ik de laatste paar jaar steeds meer moeite heb om een leuke en goede collectie samen te stellen.  De leuke stoere vrouwelijke kleding waarmee we de eerste jaren zo goed gingen en die ik vooral zelf zo leuk vind is gewoon bijna niet meer te vinden. Veel van onze merken zijn een andere richting op gegaan met hun stijl die veel zoeter, romantischer of zelfs truttiger is met lichte kleuren en drukke prints. Dit past  gewoon veel minder bij ons.

Ik hoopte steeds dat de volgende collecties weer wel leuk zouden zijn met mooie diepe kleuren, een klein contrast en gewoon een wat stoerdere elegante uitstraling. In de tussentijd heb ik teveel concessies gedaan aan wat ik zelf erg leuk vind om te verkopen en hierdoor is mijn motivatie ook steeds minder geworden.

De stad is enorm veranderd. Winkelen is van hoofdzaak naar bijzaak verschoven voor bezoekers van de binnenstad. Om dan als kleine zelfstandige boetiek te kunnen overleven heb je gewoon een ijzersterke collectie nodig.  Daarbij verkopen veel van onze merken zelf ook aan particulieren en stunten ze met prijzen die wij niet kunnen matchen. Dat hebben we altijd kunnen compenseren met goed advies en service maar zonder goede collectie waar ik helemaal achter kan staan weegt die concurrentie van onze eigen merken toch wel zwaarder mee in de behoefte om gewoon iets heel anders te gaan doen.

Voor dit jaar stonden een paar grote investeringen op het programma (waaronder een nieuwe website aangezien onze Magento website na juni 2020 niet meer ondersteunt wordt.) De Voorstraat gaat heringericht worden en zal naar verwachting deze winter maanden open liggen. We krijgen dit najaar ook nog Brexit wat grote gevolgen heeft voor de Britse merken die we verkopen. Daarom is dit het ideale moment voor mij om afscheid te nemen van Notorious Clothing en heb ik ervoor gekozen om deze herfst te stoppen. Vanaf zaterdag 31 augustus begint de leegverkoop en op zondag 15 september 2019 zijn we voor het laatst open. 

Ik en alle Notorious Medewerkers hebben bijna 9 jaar met veel plezier voor jullie klaar gestaan en een super fijne tijd gehad met Notorious Clothing. Ik wil al onze klanten van harte bedanken voor jullie klandizie (daar lag het iig niet aan ;), voor jullie mooie verhalen en alle dingen die jullie met ons hebben gedeeld. Voor alle dingen die we van jullie leerde en voor al die fijne en mooie momenten en ontmoetingen. Jullie hebben mijn leven verrijkt!

Manja Brouwers

 

- Onze webwinkel sluit op maandag 5 augustus.* Je kan nog wel online de actuele voorraad blijven zien. 

- Vanaf zaterdag 31 augustus 2019 begint de opheffingsuitverkoop in onze fysieke winkel. Van dit weekend maken we graag een feestje! Kom zaterdag of zondag langs in je Notorious Outfit om een laatste outfit te scoren in de SALE.

- Tijdens de uitverkoopperiode hebben we geen personeel meer. Hier hebben we onze openingstijden op aangepast. Vanaf 26 augustus 2019 zijn we geopend van donderdag t/m zondag. 

- Zondag 15 september 2019 zijn we voor het laatst open.  (Dat is eerder dan de aanvankelijk geplande datum van 19 oktober maar aangezien we al bijna leegverkocht zijn is deze datum dus naar voren gehaald)

 

 

 * De kosten van retouren van webbestelingen en de retourtermijn hebben ons doen besluiten de webwinkel eerder te sluiten zodat we zo min mogelijk tijd en geld verliezen op de leegverkoop. Kom dus lekker passen in onze fysieke winkel. De actuele voorraad is echter nog wel zichbaar op de website.