We gaan sluiten

 

 

Lieve klanten,

Na lang wikken en wegen heb ik besloten te stoppen met Notorious Clothing. De laatste paar jaar heb ik steeds meer moeite om een leuke en goede collectie samen te stellen. De leuke stoere vrouwelijke kleding waarmee we de eerste jaren zo goed gingen en die ik vooral zelf zo leuk vind is gewoon bijna niet meer te vinden. Veel van onze merken zijn een andere richting op gegaan met hun stijl en deze past gewoon steeds minder bij ons.

Ik hoopte steeds dat de volgende collecties weer wel leuk zouden zijn. In de tussentijd heb ik teveel concessies gedaan aan wat ik zelf erg leuk vind om te verkopen en hierdoor is mijn motivatie ook minder geworden. Ik ben actief op zoek geweest naar andere en nieuwe merken maar mijn wensenlijstje is lang: (betaalbare kwaliteit, brede maatrange, goede pasvorm voor verschillende lichaamstypes en bij voorkeur gemaakt in de EU of VS en dus die stoere vrouwelijke 50’s stijl) Ik heb ze niet gevonden.

De stad is enorm veranderd. Winkelen is van hoofdzaak naar bijzaak verschoven voor bezoekers van de binnenstad. Om dan als kleine zelfstandige boetiek te kunnen overleven heb je gewoon een ijzersterke collectie nodig. Daarbij verkopen veel van onze merken zelf ook aan particulieren en stunten ze met prijzen die wij niet kunnen matchen. Dat helpt ook niet. Daardoor voel ik nu de behoefte om gewoon iets heel anders te gaan doen.

Voor dit jaar stonden een paar grote investeringen op het programma (waaronder een nieuwe website aangezien onze Magento website na juni 2020 niet meer onder steunt wordt.) Daarom heb ik ervoor gekozen om deze herfst te stoppen. Vanaf 1 sept begint de leegverkoop en op zaterdag 19 oktober zal de laatste dag zijn.

Ik en alle Notorious Medewerkers heb bijna 9 jaar met veel plezier voor jullie klaar gestaan en een super fijne tijd gehad met Notorious Clothing. We sluiten dan ook zeker af met een feestje ;) Blijf ons dus nog even volgen. Ik wil al onze klanten van harte bedanken voor jullie klandizie, voor jullie mooie verhalen en alle dingen die jullie met ons hebben gedeeld. Voor alle dingen die we van jullie leerde en voor al die fijne en mooie momenten en ontmoetingen. Jullie hebben mijn leven verrijkt!

Manja Brouwers