Ondergoed is alles

22-03-2018

Het maakt of breekt je outfit: Je ondergoed. We durven zelfs te beweren dat dit het belangrijkste onderdeel van je outfit is. Misschien klinkt dat een beetje gek. We zijn immers geen Lingeriewinkel. Toch staan we vierkant achter dit statement. Een jurk staat zoveel beter met juist en goed ondergoed. Zoals met veel dingen staat of valt het met een goede basis. En die basis van je outfit is je ondergoed. Ondergoed zijn de wielen van de auto, De poten van de stoel, de fundering van een gebouw. Maar hoe zorg je voor een goede basis?  


&nbsp

Lees meer

Het is super frustrerend! Bij alles dat je past lijk je weer een andere maat te hebben. Pas je de ene keer met gemak in een maatje 38, bij het volgende item dat je past zit maat 42 zelfs aan de strakke kant. Hoe kan het toch dat die maten zo ontzettend veel verschillen? Het zou toch zo fijn zijn als je gewoon weet dat maat Large gewoon altijd en overal goed past. Hoe zit dat? 


 

Lees meer


Vorig jaar deed ik een kort interview met de Utrechtse UIT agenda. De vraag was: Wat moeten men aan met kerst? Mijn eerste reactie was: Mensen MOETEN niets! Men is het mooist als men zich goed en geweldig voelt en als dat in een joggingpak is dan zal dat beter voor die persoon werken dan een op maat gemaakt kostuum. Deze uitspraak werd gelijk de kop van het artikel: zelfs een joggingpak kan voor iemand werken. Wat ik hier eigenlijk mee bedoelde is dat kleding in dienst moet staat van degene die het draagt en niet andersom. Kleding moet het beste in je naar boven halen. Dat werkt voor iedereen weer anders. Het moet geen opgelegde verplichting zijn maar iets waar je blij van wordt waar je je mooi en fijn en zelfverzekerd in voelt!

 

Lees meer

Ode aan polyester

27-10-2016

Wij zijn dol op Polyester! Het is by far ons lievelingsstofje. Helaas heeft polyester nog steeds een slechte reputatie. Compleet onterecht in onze opinie. Tijd op haar naam te zuiveren.


 

Lees meer